Забавни аксесоари за домашни любимци

Забавни аксесоари за домашни любимци

Аксесоарите за домашни любимци понякога са много забавни и дават очевидно решение на някои проблеми, за което не сме се сещали досега. Колкото и понякога да е странно, дори и тук има мода и тенденции, които се следват. В следващите редове ще споделим няколко аксесоара, които със сигурност ще ви бъдат полезни и дори може да се учудите как не сте се сетили по-рано за това.

 

Ръкавица за косми

 

Всички знаем как кучетата си сменят козината. Навсякъде има косми и колкото и да решем, не можем да ги спрем. Това се отнася с пълна сила за лабрадорите, голдън ретривър, но и за породите, които са с къс косъм. С тази ръкавица за косми ще можете да оберете тези, които се отделят, бързо и без да падат на пода. С нея ще си спестите купчините по дивана, мебелите и леглото. Освен това, та е компактна и можете да я използвате по всяко време и на всяко място.

 

Охлаждаща жилетка

 

С нея вашият любимец ще се роди в летните жеги. Тя осигурява приятно и отпускащо действие на свежест, а също така и не пречи на играта и движението. Всичко, което трябва да направите, е да я намокрите и поставите върху кучето. Охлаждащият ефект ще бъде голямо облекчение  летните жеги.

 

Постелка за пред врата

 

Тя ще поеме излишната влага от козината кучето или от лапите му. Ако пък е само било на разходка, то ще обере мръсотията, така че да не замърсява вътрешността на къщата. Можете да я сложите пред банята или дори поставите принадлежностите за хранене на нея. Когато кучето или котето се храни и пие вода, капките се поемат от постелката и така не оставят мокри петна. Постелката може да се пере в пералнята, което допълнително улеснява поддръжката. Също така, тя бързо попива, но и бързо изсъхва.

Източник: stemago.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>