Защо да носите обувки с високи токове

 

обувки

обувки

Колкото и да ви е удобно с маратонки и други спортни обувки, не бива да пренебрегвате високите токове. Ето някои причини, заради които си заслужава и на всяка цена трябва да ги носите:

Първата съществена причина е, че обувките с високи токове издължават ръста. Носейки такъв модел, жената придобива много повече самочувствие и увереност в себе си.
Друга основателна причина да носите високи токчета е, че безспорно ще привличате вниманието на околните и най- вече на мъжката половина. Да, така е, мъжете обожават жени, които ходят с високи токове. Такива жени постоянно получават комплименти, тъй като те изглеждат страхотно точно заради тези обувки, които идеално допълват облеклото и цялостната им визия.

Безспорен факт е, че високите токове повдигат самочувствието. Само се огледайте наоколо и сами ще се уверите, че дамите, които стъпват с високите си токове са уверени и дръзки. Причините за това са няколко. Една от тях е, че обувките с високи токове придават по някакъв начин на тоалета преди всичко класа и жената, която ги носи, се чувства уверена в себе си, силна и това оказва влияние върху нейното самочувствие. Тя винаги е център на внимание.

Следваща полза да носите високи токове е, че те подчертават краката. Жена с високи токове изглежда зашеметяващо, тъй като те изцяло променят стойката на тялото, нейната женственост е изразена по необикновен начин, а краката й са супер секси, което придава допълнителен сексапил на цялостната й визия.

И не на последно място, обувките с високи токове ще ви направят да изглеждате много по- слаби. Не познавам жена, която да не иска да изглежда слаба. Именно високите токове са идеалното средство за постигане на този желан ефект. Няма значение какво ще облечете, дали ще сте с дънки, пола или панталон, защото ако сложите обувки с високи токове, вие на сто процента оптическище изглеждате много по- слаби.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>