Използване цветни новогодишни аранжировки за вашата украса

novogodishni-aranzhirovki

Новогодишната украса е проект, с който много хора се заемат с нетърпение и амбиция. Цветните новогодишни аранжировки могат да създадат прекрасна празнична атмосфера, независимо дали са просто венци в центъра на масата или се стремите да украсите цялата статия. Прочетете повече за това, кои цветя да използвате.

Рози

Добавянето на цветя към вашето новогодишно тържество е чудесен начин да посрещнете Новата година. Розите са идеални за новогодишни партита, защото имат класическо романтично усещане.

Други популярни новогодишни цветя включват орхидеи, лилии, нарциси и невен. Тези цветя са чудесен избор за украса на вашия дом, офис или парти. Тези цветя често се свързват с началото на новата година, както и с Деня на влюбените. Те имат елегантно и изискано усещане, което може да се използва за всяко събитие.

Белите лилии са традиционно празнично цвете и имат и новогодишно значение. Те са символ на обновлението и прераждането и са първите цветя, които цъфтят след дългите зимни месеци.

novogodishni-aranzhirovki-rozi

 

Карамфили

Добавянето на карамфили към вашата новогодишна украса може да бъде забавен и вълнуващ начин да внесете цвят и красота в дома си през студените зимни месеци. Карамфилите също са популярен избор за букети. Предлагат се в голямо разнообразие от цветове, което ги прави добър избор за всяко събитие.

Цветето диантус, известно още като цветето на боговете, някога е било използвано за украса на гръцки церемониални корони. Днес цветето най-често се използва като символ на майчината любов или оцелелите от рак на гърдата.

Карамфилът е рожденото цвете на януари. Първоначално е даван на булки и младоженци през Средновековието. Смята се за перфектната новогодишна украса.

Маргаритки

Използването на маргаритки за украса за Нова година е чудесен начин да донесете радост и добро настроение. Предлагат се в различни цветове, значения и поводи и са перфектно допълнение към всяка аранжировка.

Тези многогодишни цветя се отглеждат лесно и могат да се използват за украса на съдове. Предлагат се в широка гама от цветове, от живи червени и лилави до слънчево жълто. Ако се интересувате от отглеждането на тези цъфтящи растения, можете да ги започнете от семена. Те могат да бъдат засадени на открито в началото на лятото или внесени вътре след първата слана.

novogodishni-aranzhirovki-margaritki

Фикус Лира

Фикус Лира е красиво растение, което изисква специални грижи. Това стайно цвете има листа, които много приличат на смокинови по формата си. Можете да използвате качествена смес за саксии за стайни растения, когато отглеждате листна смокиня. Добавянето на листно подхранване два пъти годишно ще даде на растението хранителните вещества, от които се нуждае. Трябва също така да наторите корените с растителна храна с високо съдържание на азот.

Най-добрият начин да поливате смокинята си е да напръскате листата с чиста вода. Това трябва да се прави сутрин, преди да изгрее слънцето, и отново вечер. След това оставете почвата да изсъхне, преди да поливате отново.

Аранжировка с рози и лилии

Независимо дали украсявате за Нова година или просто правите къщата си по-празнична за семейството и приятелите си, цветята могат да направят всичко различно. С набор от цветове, от които да избирате, можете да изберете флорална композиция, която ще повдигне настроението на всеки, който я види.

novogodishni-aranzhirovki-rozi-i-lilii

Новата година е време за размисъл, поставяне на цели и празнуване. Когато става въпрос за избор на правилното цвете за повода, розите и лилиите са идеалният избор. И двете цветя са били използвани като подаръци и декорации от години. Те също са символ на началото на новата година.

Най-популярната идея за новогодишна украса е да поставите малък букет цветя на всяка крайна маса, за да придадете на стаята празнично усещане. По-голяма аранжировка върху централна маса също е добра идея, тъй като ще направи изявление и ще даде на гостите усещане за величие.

Ако са ви нужни още идеи за новогодишни аранжировки, посетете сайта на Top Flowers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>