Колко чифта обувки са необходими на жените?

obuvkiОбувките са голяма страст на по- голямата част от женската половинка. Някои дами имат офромна колекция от дамски обувки, други не чак толкова. Истината обаче е, че всяка жена може да изкара годината само с пет чифта обувки.

Летни дамски обувки

Няма значение дали ще са с отворена част или сандали, защото при всички положения с един чифт ще можете да изкарате летния сезон. И ако предположом, че това ще е единствения чифт, то тогава трябва да бъде подходящия, за да може да се съчетава в всякакви дрехи, да бъде подходящ за работа и за вечерни разходки.

Зимни ботуши

Един чифт топли и комфортни ботуши са за предпочитане пред дамските боти. Те са по- подходящи за студените и мокри дни, през които краката трябва да останат сухи. За да могат да се съчетават с повече есенни и зимни дрехи, най- добре е ботушите да бъдат по- изчистен модел.

Елегантни дамски обувки на висок ток

obuvki-76Най- добре е тези обувки да бъдат в класически цват, за да се комбинират с различни дамски костюми, поли, рокли и панталони. Тези обувки са необходими както за офис, така и за по- специални събития. Ако обувките са черни, тогава това ще бъде най- правилния избор, тъй като ще могат да се носят на  по- официални облекла.

Спортни дамски обувки

Подходящи са не само за спортните натури. Хубаво е да имате качествени маратонки, дори и да не спортувате. С тях ще можете да се разхождате през уикендите, когато сте на планина, в градския парк, или когато пътувате или шофирате на дълги разстояния. Добре е да ги изберете в по- тъмни цветове, защото са по- стандартни. Но ако не харесвате маратонки, можете да ги замените с друга спортна обувка– кецове, платненки или кларкове.

Обувки, които отиват на всичко, за всеки случай

Изберете обувките по ваш вкус. Няма значение с каква подметка- равни или средна платформа.Няма значение и височината- до глезена или над глезена. Просто изберете един чифт обувки, които ще са подходящи за всякакви поводи и които да подхождат на повечето ви облекла, ако някои от тези, които вече имате не пасват.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>