Красиво и секси бельо за макси дами – препоръки и правила за избор

Красиво и секси бельо за макси дами - препоръки и правила за подборПараметри 90-60-90 като определение за красотата на женското тяло отдавна са забравени някъде в миналото. Водещото днес в привлекателността на женските форми е гъвкавостта. Последната, както по отношение на креативното мислене, така и що се касае до пластичността на самата дама. Има ли я нея, всички недостатъци могат да са умело скрити и дори превърнати в предимства. Това може да се случи успешно с помощта на правилно подбрано и красиво и секси бельо за макси жени. По-долу ще разгледаме 2 категории: елегантно секси макси бельо и редица класически модели.

За пухкавите дами, това е особено важно, а именно как да подберат, едновременно красиво и секси бельо.

За целта трябва да знаете препоръките и правилата, които ще ви позволят да изберете правилната опция за вашите пищни форми.

Правила за избор на бельо за едри жени

За да се чувства една жена удобно и да изглежда здрава и стройна, трябва да спазва следните правила:

Избор на макси сутиен

Когато избирате сутиен, трябва да знаете точния размер. Ако е малък, той ще притиска тялото, причинявайки редица неудобства. Наред с това не изглежда естетически и дори може да доведе до болки в гърба.

По-добре е, да изберете модел сутиен с широки презрамки. Такива ще разпределят равномерно натоварването и ще предпазят от образуването на грозни кожни гънки.

Не трябва да купувате сутиен с допълнителен обем или подплънки. Това ще добави излишен обем, което е ненужно.

Сутиенът трябва да е с банели. Големите гърди се нуждаят от добра опора. По-добре е подпорите да са не само отдолу, но и отстрани, както и по вертикалата на чашата.

Гърбът на сутиена трябва да е еластичен и широк.

Можете да обърнете внимание и на модела сутиена с буквата „Т“. Тези видове държат добре гърдите.

Закопчалката може да е отпред или отзад. Ако за дамата е трудно да закопчава сутиена си отзад, може да избере модел с предно закопчаване.

Избор на макси бикини или боксери

По-добре е да изберете гащи с висока талия, тогава бедрата ще изглеждат по-малко обемни, а талията ще е по-вталена.

Можете да изберете и малки гащички, но само в правилния размер.

Най-добрият вариант са гащички-шорти. Те ще стегнат бедрата, талията, корема и задните части.

Комбинации с висока талия изглеждат добре на по-едрите момичета. Такива модели маски бельо ще скрият корема, а бюстът ще е повдигнат с помощта на уплътнения и стегнати чаши с корсет.

Избор на дамски макси бельо според материи

Що се отнася до тъканта, подходящи са естествени материали – памук, бамбук, лен. За специални поводи може да изберете и сатенено бельо. Притежателите на апетитни форми е по-добре да избягват синтетиката, тъй като тя не пропуска въздуха и създават „парников“ ефект, предизвиквайки повече изпотяване.

Съвет:

Много едрите жени не трябва да избират мини гащички или тип танго. Такива, не стоят много хубаво.

Секси макси бельо за пълните жени

Пухкавата жена може да изглежда много съблазнителна в бельото си. В наши дни има много модели секси бельо големи размери за всяка форма. Горната част се състои от дантела, което пасва идеално на фигурата и не причинява дискомфорт.

Красиво романтично бельо за едри жени

Черното дантелено бельо с контрастен цвят ще стои много ефектно на пълничката дама. Добър комплект може да се избира и измежду стандартните цветове: бял, бежов, червен.

За да създадат романтична визия, дамите с извити форми трябва да изберат бельо в светли пастелни нюанси: бледо розово, светло синьо, лилаво, светло сиво, заглушено жълто. За онези лейди, които са свикнали да имат контрол над всичко, са подходящи животински щампи, както и комбинации от ярки тъкани с дантела.

Щом вече знаете толкова много, време е да се впуснете в щуро пазаруване с loveyourcurvy.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>