Къща в Драгалевци е правилният избор

Всеки, който обича природата да е близко до дома му, обича да живее в престижен квартал, би искал да е заобиколен от културно-исторически пейзаж, би искал съседи със самочувствие и престиж, които обичат квартала си. В такъв случай, къща в Драгалевци е правилният избор. Къща и Драгалевци са в перфектно съчетание, заради чисто историческото развитие на този квартал в София. Като квартал той е вписан в устройствения план на българската столица през 1961г. Преди това той е бил село в Софийско, което е имало своята легендарна история.

Именно легендарността придава самочувствието на жителите на квартала, но и самото историческо развитие на мястото, предполага защо днес къщата като основна сграда в квартала е най-удобния начин за живеене. Къща в Драгалевци, независимо дали е от традиционната архитектура идваща от различните периоди на 20 век или е модерно строителство, е в хармония със заобикалящата среда. Архитектите, които са имали удоволствието да реализират своите идеи там, много ясно са се съобразили с гледката към Витоша и с човешката мярка за нещата. Що се отнася до квартал Драгалевци, не е нужно да се изказват сложни думи, за да се опише красотата на квартала. Самата локация опростява нещата. Всичко се свежда до избора.

Красотата, хармонията, качественото и модерно строителство, съчетани с историческия пейзаж в Драгалевци, си имат своята цена. Не случайно имотите и сградите в квартала в сравнение с цените в София, са по-високи. Това предполага, че този, който иска да закупи къща в Драгалевци, предварително е направил своите разчети и ще знае, че влиза в качество на живот, което трябва да се поддържа с работа и отговорност. Иначе ползите от започването на живот в къща в Драгалевци са достатъчно, за всеки, който си го позволи. Витоша е наблизо – природната среда е гарантирана. Драгалевският манастир е възможно кътче за духовно прозрение и размисли. Удобната инфраструктура гарантира бърз достъп до центъра на София и т.н, т.н.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>