Летни рокли като цъфтяща градина

летни рокли от evizabg.com

Този сезон отбеляза истински бум на флоралните щампи. Изглежда, че дизайнерите толкова са им липсвали, че вече се надпреварват да предложат най-добрите модели рокли с цветя.

 

Наистина, да се любувате на тези весели летни цветни рокли е удоволствие. Съгласете се, цветята са най-красивото творение на природата. И те, като нищо друго, са в хармония с женската красота, подчертават я.

 

Стилове, силуети, дължина

Сред роклите с флорални щампи можете да видите разнообразие от стилове и силуети. Има тесни, плътно прилепнали, подчертаващи достойнството на фигурата (както на двете снимки по-долу).

Има и други стилове – в духа на „сладката“ женственост, със съблазнително деколте, пухкава прибрана пола и волан ръкави. Очарователен модел, нали? Мисля, че много от нежния пол ще искат да имат такава рокля.

 

Между другото, ръкавите с волан са много модерен детайл. Това е ехо на ретро стила, такива ръкави бяха на мода през 40-те, 50-те, 70-те години.

 

Има и тоалети до пода, които покриват обувките. Рокля с такава дължина кара жената да изглежда като мистериозна нимфа, която не ходи, а се плъзга безтегловно. Вярно е, че в такава дълга рокля трябва внимателно да погледнете под краката си.

 

Цветове, щампи

Цветовата палитра е най-разнообразна: има флорални щампи на черен, червен, син, пастелен и бял фон.

Обърнете внимание на обвивото деколте. Такава кройка вече е отново на мода.

 

Но най-вече флоралните шарки са очарователни, близки до натуралистичните, когато цветята изглеждат като истински, сякаш са небрежно разпръснати по плата. Такива щампи максимално подчертават женствеността.

 

Има и щампи в ярък цигански стил. Те винаги изглеждат завладяващи и ефектни. Рокля от добър стил за разходка в курорт, в това облекло няма да останете незабелязани.

 

Летни рокли за пълни дами

Не си мислете, че флоралните щампи са само за кльощави жени. Не, те могат да изглеждат доста прилично на дами с извивки. Основното е как да ги представим. Например, на тази рокля цветята са разположени в редки групи, така че моделът изглежда органичен, ненатрапчив.

 

Чанти

Ако искате да опитате флорален принт, да усетите как се разбира с вас, първо можете да си купите чанта с флорален десен. Такава чанта ще украси дори най-простото лятно облекло, ще внесе в него положителна слънчева нотка.

 

Направихме бърз преглед на цветните рокли за лятото. Надяваме се, че статията ще Ви е от полза в покупката на лятна рокля.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>