Модни щампи! Актуалните тенденции за сезона

 

moda

moda

Днес щампите са изключително модерни и присъстват в гардероба на почти всяка жена. Предпочитани са повече сред младите дами.

Всяка мода предполага ярки неща в гардероба, с всякакви щампи. Правилната комбинация от шарки няма да бъде проблем ако всичко е съчетано добре. В най-лошия случай цялата дреха ще изглежда безвкусно и нелепо.

Комплект дрехи с щампа само с един детайл ще изглежда хармонично, ако останалата част от дрехите са едноцветни. Можете да комбинирате блуза, украсена с ярък модел щампа с тъмни или светли едноцветни панталони. Можете да допълните комплекта с чанта, шал или шапка в подобен модел на дрехата.

За да откроите щампите е добре да заложите на едноцветна дреха, може да бъде в неутрален цвят. По този начин ще добавите изисканост към комплекта. Много е важно щампата, която ще изберете да съответства на модела. Дрехи, които съчетават изчистени щампи в ярък активен цвят, ще изглеждат оригинално. Не е лесно да комбинирате щампи с различни модели дрехи, но ако го направите успешно определено ще бъдете модерен и стилен.

Възможно е да се създаде интересно изображение, при условие че рисунките са направени в същия стил и са обединени от една тема.

Флоралните шарки върху дрехите създават романтично настроение, през лятото деликатни, леки цветя ще бъдат от значение, а ярките големи рисунки са подходящи за студения сезон. Комбинацията от едни и същи цветни шарки в един комплект е неприемлива.

Леопардовият принт е най-взискателният модел, не трябва да комбинирате повече от две неща с такъв модел, а също и да комбинирате с изображения на цветя, ивици, клетки. Леопардовият принт ще изглежда най-добре с плътни цветове, особено черните.

Когато избирате неща с ярки шарки, трябва да обърнете внимание на кройката, тя трябва да бъде лаконична и проста, основният акцент в този случай е щампата.

Съвременната мода предлага голям брой възможности за модели на дрехи с щампи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>