Най-популярните тенденции при колиетата

tendentsii-pri-kolietata

Колиетата с кристали са много популярни напоследък, конкурирайки се със скъпите диамантени, перлени и сребърни колиета. Те са едновременно достъпни и издръжливи, и карат потребителя да изглежда зашеметяващо. И изглежда, че тенденцията с кристали ще продължи. Следващата голяма тенденция при колиетата е да носите колие с инициал или име върху него! Вижте кои тенденции при колиетата са все още актуални.

Колиета тип яка

Колиетата тип яка са класически моден аксесоар, който се увива около врата. Могат да се носят ежедневно или в професионална обстановка и могат да допълват различни визии. Те обикновено са направени от злато или сребро и могат да включват много различни видове камъни.

Колиетата тип яка в момента са популярни сред знаменитостите. Те са забелязани на редица светски събития, носени от Зоуи Кравиц, Никол Кидман и други.

Дебели синджири

Дебелите синджири за подходяща тенденция за есента и зимата, защото се съчетават много добре с пуловери и якета. Тенденцията не е само за колиетата. Дизайнерите също създават масивни гривни, големи обеци и пръстени с тези вериги. Масивните бижута съществува от 60-те години на миналия век, когато Дейвид Уеб за първи път проектира гривни и пръстени с верижни връзки. Той смятал, че веригите никога няма да излязат от мода.

Тези синджири са универсални и могат да бъдат в много форми и дължини. Можете да ги носите като отделни части или да ги наслоите, за да създадете по-сложен външен вид. Добър съвет, когато купувате синджир, е да вземете предвид стила, който предпочитате, и начина си на живот. Например, ако носите колиета с дълги и къси вериги, може да помислите за по-дълга верига, за да намалите заплитането.

Бижута с инициали и имена

Ако търсите модерно колие, което ще бъде уникално за вас, не търсете повече от бижута с инициали и имена. Тези уникални бижута могат да бъдат деликатни верижки или смели висулки, обсипани с диаманти или скъпоценни камъни. Такива колиета се предлагат в голямо разнообразие от материали, включително сребро, злато и платина.

Можете да изберете колие с начална буква, на което са изписани името и фамилията или инициалите на любим човек. Те могат да се комбинират с други висулки или верижки, за да се създаде многопластов вид.

Смесване на метали

Носенето на комбинация от метални колиета може да бъде едновременно ефектно и практично. Можете да изберете семпла визия със сребро или злато и да създадете уникален външен вид чрез смесване и съчетаване на металите.

Подреждането на огърлиците е друга популярна тенденция и това може да се направи по много начини. Един от най-лесните начини да направите това е като подредите две огърлици, една от злато и една от сребро. Друг начин да направите това е да добавите колие с висулка с акцент с различно покритие към вашето колие от смесен метал.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>