Спа релакс в домашната баня

Когото се прибирате от почивка в СПА-курорт сигурно доста дълго след това ви държат спомените за приятните процедури, които са били част ежедневния ви престой. Днес обаче е възможно сами да направите банята си така, че да имате някои от тези процедури, за да изпитате този същински релакс по време на къпане. СПА процедурите са с цел да донесат не само релакс, но и здравословна грижа за тялото в банята. Ето какво днес можете да си позволите.

В голяма като помещение баня, може да имате едновременно свободностояща вана и душ обзавеждане. Така можете да избирате в зависимост от настроението си какво да изберете. Душ главата може да бъде избрана с различни видове струя, според това от което се нуждаете, а във ваната можете да си направите и арома процедура.

Конфигурацията вана и душ обзавеждане може да бъде избирана според личните предпочитания. Вместо душ обзавеждане можете да изберете хидромасажен панел, а вместо свободностояща класическа вана, можете да изберете хидромасажна вана с аеро и хидромасажни функции. Хит в селебрити баните са душ кабините с парогенератор. Те са по-скъпи като опция, но наистина са уникално съоръжения.

Луксозното СПА усещане не идва само от процедурите. То идва и от самия дизайн в банята. От мраморните стени, опцията за нагласяване на светлината, или пък топлите на цвят теракотени плочки с ретро мебели за баня и цялостен винтидж дизайн. Специалистите по озбавеждане знаят как да релаксират сетивата с трикове в самото обзавеждане.

Когато сте на СПА ваканция можете с пълни шепи да попивате какво са приготвили домакини за своите гости. Така много лесно ще се вдъхновите относно това, което искате да имате и в вашата домашна баня. Също така, онлайн можете да разгледате баните на много Холивудски звезди, които са позволили на известни списания да ги снимат.

Селебрити персоните обичат спа удоволствията, така че в почти всяка баня ще видите нещо в тази посока. Пазарът днес е много богат и дори без особен ремонт, можете да се снабдите с уреди, които да донесат така желания релакс в домашната баня.

Източник: https://faians.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>