Типичната чанта за една средностатистическа кифла е?

 

fashion-zona.comВсяко време, казват, имало и своите си герои, та и с кифлите така.

Как може да разпознаете нейно височество Госпожица Кифла по чантата й?

Може да се зачудите, защо трябва да гледаме точно дамската чанта, когато на кифлата й личи от километри каква е. Много просто, разните бухтички и кроасанчета, понякога са под прикритие, но дамската чанта винаги ще ги издаде.

Тя е с къси дръжки за да може да се носи с характерни движения в китката. Освен това, удивително наподобява реплика на Луи Вютон или поне нейната притежателка така е решила.В действително обаче е една от най-евтините дамски чанти, които сте виждали по-улиците напоследък.

По дамската чанта, която е шарена и сама по себе си натруфена, задължително има някакви допълнителни аксесоари – ключодържател, пухче или друга подобна джвъчка, която не е разбрала, защо са я поставили точно там.

Съдържанието на чантата е също много важно. Ако надникнете в нея, то там ще намерите 2-3 безсмислено скъпи телефона, поне 5-6 гланца за устни, които се допълват, нищо, че за вас са със съвсем сходни цветове. Един е за обем, втори за блясък и трети за изразителност на долната устна, трябва да се съчетават минимум три на поставяне.

Спиралите също са няколко, защото истинските обем и дължина, няма как да са съчетани в един продукт. Там има още всички познати форми на мазила за изравняване на лицевата повърхност – фон дьо тен, който е стик, крем, гел, течен и още с някаква неразгадаема текстура; пудра: прозрачна, керемидена, по-бледа и за след солариум; коректор, който си е цяла палитра с разновидности и цветове на коректори; компактни сенки с 20-30 цвята, моливи за очи, вежди, устни, които биха стигнали в час по рисуване на поне един клас; за всеки случай се носят също изкуствени мигли – снопчета и цели ленти; комплект изкуствени нокти – все пак мястото в една дамска чанта е ограничено и няма как да пъхнеш ЛЕД лампа за печене на гел-лак, без тя да издуе грозно.

Някъде там са се сгушили също мокри, сухи кърпи, задължително био, голямо портмоне, връзка ключове ала Св. Петър с 2-3 ключодържателя на тях, големи слънчеви очила, очила с диоптър за начетен вид, не е задължително кифлата да има проблем с очите за да ги сложи.

Да не забравим превръзките и тампони от тези, които възможно най-често се рекламират в момента, 2-3 треси от удължителите за коса, лак за гривата и мини преса за вафлички + няколко четки за коса.

Приблизително с това се изчерпва съдържанието на кифленската торбица и идва въпроса, те ли са изобретили носенето на две дамски чанти заедно?

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>