Трендовете, които винаги са на мода

alessandra-fashion-wallpapersМодата непрестанно се мени, но въпреки това има неща, с които винаги ще бъдете актуални. Ето кои са те:

Високите обувки с тънък ток – те са женствени и придават стил и елегантност на визията. С тях всяка жена е по-уверена в себе си.

Полата тип молив – кройката й е супер елегантна и едновременно много секси. С такава пола е невъзможно да останете незабелязани. Но това не значи, че ще се набивате на очи, а ще покажете класа и ще останете за дълго в съзнанието на останалите.

Вечните класически дънки – които можете да носите с каквото и където си поискате.

Бялата риза – тя наистина е в основата на всеки един тоалет, а останалото е второстепенно. Можете да я носите самостоятелно, с всякакви поли и панталони, с дънки, със сако или яке, през деня или вечер, просто навсякъде.

Сакото – без него дамският гардероб не е пълен.

Жилетката – всяка жена трябва да има жилетка, която да я топли при дъжд, прохладна сутрин или вечер.

Дългата пола – най-романтичната дреха, чрез която жената може да покаже своята изящност, женственост и едновременно с това да бъде загадъчна.

Поло – тази дамска блуза е единствената, която подчертава по особено красив начин женските гърди.

Коженото яке- черно, разбира се, тъй като точно този цвят символизира изисканост, елегантност и аристократизъм. Самият Ив Сен Лоран е казал, че една жена, за да бъде красива, е достатъчно да има черна пола, черен пуловер и да бъде до мъжа, който обича.

Високите дамски ботуши- една жена може да подчертае сексапила си само с високи ботуши. Никой друг аксесоар не може да промени езика на дамското тяло, както високите ботуши. Те могат да извисят не само физически, но и емоционално.

И на края, но не на последно място – тренча, който има редица предимства и е останал неизменна дреха от дамския гардероб.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>