SEO – качествената оптимизация на уебсайт е важна!

SEO оптимизиране на уебсайт – какво е това? Едва ли има онлайн предприемач, който не се е сблъскал челно с това понятие! Ние в eXtremeSEO.net, знаем колко е важно качественото оптимизиране, затова ви предлагаме точно такова. Да минем, обаче на въпроса – защо СЕО оптимизацията е толкова важна и какво значи качествено оптимизиране? Въпроса е, че в мрежата има прекалено много информация за SEO, но малко от нея е актуална и дава представа, как точно трябва да се оптимизира за търсачките! Всеизвестно е, че на всеки 2-ри онлайн предприемач, проблемът му е слаб трафик – тоест липсват му достатъчно посетители, а оттам популярност, продажби и така нататък. Какво е решението за увеличаване на трафика, независимо дали сте онлайн магазин, блог, сайт на фирма или друго? Решението е оптимизация и то качествена! Но не само…

SEO – по въпроса за органичния и платения трафик към сайта!

Тук нещата стоят на кантар. Според последни данни от проучване на MOZ – Гугъл е най-мащабният източник на органичен трафик. Тоест безплатен. Този трафик достига до около 40% и следователно нивата на приходите за сайтовете са в тези граници. Обаче си остава, едно НО! Останалите 60% да речем, къде отиват? Те са плод на така наречената платена реклама, била тя във Фейсбук, с Гугъл AdWords или други онлайн канали. Следователно заключението е, че качествената SEO оптимизация върви ръка за ръка с платения трафик към сайта ви!

Нито един от двата канала за трафик не бива да се подценяват, защото така автоматично губите потребители, а оттам и печалби. С помощта на SEO, което е качествено в Гугъл, вие освен посетители от органичен трафик, печелите и незаменими опции за насочване на аудиторията. Погледнете нещата така – потребителя търси в Гугъл нещо определено. Стока/информация/услуга и прочие. Намирайки я в лицето на вашия сайт – вероятността да конвертира търсенето си е близо до 100%, защото вие предлагате търсеното!

SEO оптимизацията на сайт има три основни цели – оптимизиране на самите страници в сайта, оптимизиране на самият сайт и оптимизация на всичко извън него – линкове, социални профили и други. Заповядайте при нас – eXtremeSEO, за да имате наистина качествена оптимизация на сайта си!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>