Апартамент в Оборище — струва си да го притежавате

Ако търсите жилище, което да се намира в елитен квартал на София, където вашите деца ще могат да играят на спокойствие и където вие и вашите близки ще се чувствате като част от елита, то тогава можете да разгледате офертите за продажба на апартамент Оборище.

Този квартал на столицата ни е наистина изключително много престижен, още по времето на предишния строй. Още тогава лидерите на комунистическата партия са оценили разположението му, тихите му спокойни улички, старите, величествени сгради и голяма част от политическата върхушка през онези времена са притежавали апартаменти и къщи точно в този квартал.

Но какво продължава да привлича елита на страната там, може би ще попитате?

Отговорът е изключително лесен — просто да притежаваш апартамент Оборище е въпрос на класа и няма някой, който да не иска да притежава имот тъкмо там.

Кварталът е тих и спокоен и може да предложи на живущите в него онова спокойствие и сигурност, от което се нуждаят и което все по — рядко може да се открие в столицата. Самите сгради, които се намират в района са с изключителна архитектура и сякаш те пренасят в друго време и в друг свят. Тук все още можете да се насладите на зеленина, на тихи и спокойни улици и всичко това е само на една ръка разстояние от центъра на града. От Оборище до сърцето на София можете да отидете за няколко минути и да достигнете бързо до всички нейни възлови точки.

Да живееш в този квартал означава, че си достоен да си част от елита на страната.

Разбира се, цените на имотите тук са малко по — високи от средните за страната, но ако сте достатъчно амбицирани и имате желание да сте част от елита можете да откриете апартамент Оборище на добри цени — цената и усилията си струват, повярвайте.