Видове дамски бикини

belio-oСъвременната жена има богат избор по отношение на дамско бельо, което пазарът предлага. Разнообразието от дамски бикини по отношение на материи и цветове е изключително голямо. Различните модели имат различно предназначение и сега ще разгледаме едни от най-често срещаните.

Дамски пликчета

Така наречените бабешки гащи са покривни и дълбоки. Близо до талията имат ластик, а отворите за краката са еластични и дължината им достига до под тазобедрената става.

Стягащи бикини

Предназначението на стягащото бельо е да оформи женското тяло. То пристяга талията и придава много фин и елегантен силуета на дамата. Материята често съдържа ликра, която подпомага стягането. Този вид дамско бельо се предлага в различни форми и днес е важен елемент от модерния дамски гардероб.

Изрязани дамски бикини

Тенаподобяват класическите модели бикини. Различното при тях сапо-високо изрязаните отвори за краката, с цел да им придадат по- удължен и по-сексапилен вид. Освен това с този модел задната част изглежда по-тънка.

Бикини

Този модел е с голяма покривност на задната част, има ниска талия и отстрани е с тясно парче плат. Съществуват и бикини тип прашки, на които предната и задната част са свързани с лента. Те са едни от най-разпространените дамски гащички.

Боксерки

Тези модели са изключително удобни и са предпочитани от много млади момичета. Приличат на къси шорти. Крачолите им са леко удължени, а към задната част са разширени.

Прашки

Този вид гащички имат доста малко покритие на задната част, която е свързана с предната посредством много тънка лента. Те не оставят отпечатъци по дрехите.

G-стринг

За тях не може да се каже, че имат някакво покритие на задната част, а предната се състои от съвсем малко парче плат, което се придържа отзад с много тънки въженца.

Си-стринг

Това бельо е доста практично и предпочитано от дамите, тъй изобщо не се забелязва, когато носят прилепнали и тесни дрехи.