Подходящи ли са дамски еспадрили за офиса

Ако работите в коктейл бар на плажа, еспадрилите са опция. Ако отговорът е не, пазете си ги свободното време. Нямам нищо против еспадрилите, но не са за официално работно място. Това не вдъхва доверие, въпреки че мисля, че е по-простимо за жените, отколкото за мъжете.

Еспадрилата е актуализирана и освежена с пъстри цветове, принтове и всякакви качествени материали като еластични кожи и здрав текстил. Те се радват на разумна височина при 2-3 градуса и са добра алтернатива на обувките с токчета в горещите месеци, което ги прави идеални за работно облекло, но не и за офиса.

Еспадрилите са направени с подметки, изработеи от въже и традиционно са от платно, въпреки че открихме и някои удивителни плоски еспадрили, които устояват на тази тенденция. Те могат да бъдат ултра-случайни, но шикозни опции за ежедневни събития, но чифт еспадрили също могат да се използват перфектно за дневни полуформални събития и вечерни интелектуални събития.

Еспадрилите са на мода всяко лято, защото са леки, удобни, секси и на досъпни цени. Ние ще ви информираме малко за дългата и интересна история на еспадрилите.

Тези елегантни обувки са идеалният мост между ежедневните и вечерни забавления. Те имат удобна 2,5-инчова клиновидна подметка и лента, която се обвива около глезена както за стил, така и за комфорт. Те се предлагат в прасковен, жълт и черен цвят и знаете, че са качествени, защото са направени в Испания.

Тези великолепни плоски еспадрили могат да се носят понякога и в офиса, благодарение на изискания двуцветен дизайн, който използва елегантна кожа. За по-небрежни случаи можете да изберете деним / кожа, или да се възползвате изцяло от дизайна на среброто и тъмно синьо.

Добър вариант са и еспадрили  4-инчова пета, те запазват непринудена атмосфера благодарение на стилен морски дизайн и отворена предна част.

Изберете черно или бяло за обикновените равни еспадрили. Те излъчват прохладната и скъпа атмосфера, която може да излъчва само един наистина обикновен, но добре изработен продукт. Те биха били перфектно съчетани с чифт шорти и поло, и носени на разходка с лодка.