Защо на дамите никога не им стигат чантите?

Има ли край шопинг терапията? Естествено, че не!

5

Скъпи мъже, ако някога сте си мислили, че на вашата любима ще ѝ омръзне да сменява по няколко чифта обувки и/или чанти всеки месец независимо от повода, навярно и за вас сега настъпва мигът на дълбоко разочорование.

Какво са обувките и чантите за една жена ли?

Те представляват един незаменим комплект и неразрушим моден синтез, в чието осъществяване не бива да се бъркате освен ако не искате да разкриете друга, далеч „по-експресивна“ и интересна черта от иначе слънчевия характер на прекрасната дама, с която споделяте живота си.

Сега шегата настрана, за създаването на една прекрасна, съвършена и дълбоко очароваща дамска визия са нужни няколко неща: индивидуален подход (усет) към модата, естествено х сума парични средства (чието цифрово изражение не е особено препоръчително да се споменава пред мъжката половина) и не на последно място разбира се малко свободно време с приятелка!

Гардеробна, изпълена със стилни, модерни и практични чанти и обувки – звучи почти идилично, нали?

Разкошни елегантни обувки, съчетани великолепно със също толкова изискана чантичка, допълнително подчертаваща красивата и стилна визия, чиято реализация е напълно ваше дело, несъмнено е мечта на милиони дами.

Как да намерите иделната чанта ли?

Съобразете се най-напред с повода. 

В случай, че ви предстои вечеря в изискан ресторант, заложете съответно на по-елегантна визия, представена например от любимата на всяка дама „малка черна рокля“, обувки на платформа или висок ток, малка чанта тип портмоне като не забравяте разбира се да завършите разкошния си стил с елегантен модел часовник, сребърна/златна гривна, нежни обици около ушите и/или прекрасна огърлица.

За разлика от подобни изискани случаи, дамските чанти, представени в по-спортни модели, биват пък идеалното решение за всекидневно носене. Практичният им размер позволява да удобно носене и стилна визия!

И накрая, но съвсем не по значимост, бъдете красиви всеки ден независимо от повода!

Автор на публикацията: http://webselo.com