Какво да направим, когато телефонът ни изостави

В 21 век без телефон е почти невъзможно да се живее. Чрез него контактуваме с близките си, с работодателя, с клиентите, с целия свят. Рядко може да се срещне човек без смартфон. Ако смартфонът ви се повреди, губите връзка с всички свои познати. Разбира се, необходимо е проблемът веднага да бъде решен.

Лесно е, когато човек има скътани „бели“ пари за екстремни ситуации. Колко от вас, обаче, могат да се похвалят с подобни спестявания? За съжаление, такива неприятности ни спохождат обикновено преди да сме взели заплата и тогава нещата стават сложни. Тук е моментът да изпитате удобството на промоционалната оферта на Credirect – 800 лв до заплата.

Предложението на компанията е при нужда и първо кандидатстване да вземете сума до 800 лв без лихва. Това е бонус само за нови клиенти. Срокът на погасяване може да бъде избран от кандидатстващия – 15 или 45 дена. Плащането на кредита е еднократно.

Ако вече сте обмислили този вариант и сте твърдо решени да се възползвате от промоцията, следва да изберете новия си телефон. За да е действително полезна покупката, разгледайте предложенията на операторите. Обикновено имат много добри цени за нови модели телефони.

В случай, че не искате да се обвързвате с договор или пък вече сте направили това, големите вериги магазини предлагат огромно разнообразие от модели. Добре е предварително да сте преценили за какво ще използвате предимно телефона си – за телефонни разговори, за сърфиране в мрежата, за слушане на музика или за снимки.

За каквото и да го ползвате, преди всичко батерията трябва да е достатъчно издръжлива. Ще ви е нужна добра камера, ако ще правите много снимки. В случай, че предпочитате да слушате музика, има чудесни телефони с качествени говорители и модерни слушалки.

Телефонът може да бъде подбран и на база с колко SIM карти оперира. На пазара има телефони с една SIM карта и с 2 SIM карти. Днес много хора предпочитат да носят един телефон с 2 SIM карти. Така не се налага да се носят два телефона – и личния, и служебния телефон са с вас, без да ви заемат място.

Разбира се, не е задължително да си купувате най-скъпия модел телефон. Има чудесни варианти до 800 лв. Просто трябва да си набележите важните за вас спецификации и лесно ще попаднете на подходящия за вас модел.

Кандидатстването за безлихвения заем определено ще ви коства много по-малко занимания от избора на телефон. Достатъчно е да попълните надлежно въпросника на сайта. Внимавайте да не допуснете грешка. Възможно е кредиторът да реши, че умишлено сте искали даизлъжете. След това ще е нужно да проявите търпение. За приблизително 20 минути ще бъдат извършени специализирани проверки и ще се вземе решение дали сте надежден платец и дали ще ви бъде отпусната желаната сума.

Ще бъдете уведомени за мнението на кредитните специалисти. Предварително трябва да сте посочили как желаете да получите парите си. Имате право на избор. Парите могат да бъдат преведени по банков път. Може да ви е по-удобно да ги получите в близката каса на Изи Пей. Сами ще прецените кой от начините ще ви е най-удобен. Имайте предвид, че банковия превод може да отнеме повече време. Изи Пей каси има във всяко населено място. Принципно това е и най-често избирания начин за изплащане на сумата. Изплащането на кредита може също да се извърши през каса на Изи Пей или чрез превод от удобна банка.

Не се заблуждавате, че улесненото кандидатстване и получаване на кредит ще може да ви служи всеки месец. Добре е да си правите сметката и да не се налага всеки месец да опирате до бързите кредити. Кредитът до заплата е безлихвен само, когато го използвате за първи път.