Как да изберете парфюм за него?

parfemПо-лесно е да изберете парфюм за себе си, отколкото за него. Но ако решите да го изненадате и да му направите подарък приятен аромат, тогава тези няколко идеи и съвети ще Ви бъдат от полза. За да бъде лесен изборът Ви, ръковедете се от неговия характер.

Сангвиник

Той е общителен, жизнерадостен, остроумен. Обича новостите и разнообразието. Винаги е позитивен и заразява всички с доброто си настроение. Ако искате да го впечатлите, изберете парфюм с дървесни аромати.

Холерик

Този човек е истински лидер, екстроверт и с лекота контролира абсолютно всичко. Той е дързък и жадува за власт. Често е нетърпелив и винаги има много ясни позиции относно всичко, което пряко го касае. Холерика ще хареса по-ярък парфюм както с дървесни, така и с натурални аромати.

Меланхолик

Той е песимист, но въпреки това е перфекционист, тъй като е много организиран. Има набито око и за най-малкия детайл. Ако искате да му подарите парфюм, заложете на ориенталски аромати или съчетания от цветно- плодови.

Флегматик

Този човек е изключително търпелив. Държи се така, сякаш нищо в този живот не може да го изненада. Не се впечатлява от нищо, често е резервиран, но е дипломатичен и бързо се приспособява. Ако трябва да избирате аромат за него, заложете на нещо класическо, изчистено и свежо.

Ако човекът е романтик,  заложете на пикантни и дървесни аромати. Ако е уверен и изискан, изберете дамски  или мъжки парфюм с ориенталски аромат. Ако мъжът е стилен и чувствен, ще го изненадате с някой съвременен аромат, така че спокойно можете да изберете някоя нова марка.

Ако човекът е не просто спортна натура, а активен спортист, то съответно води активен начин на живот. Бихте зарадвали такъв мъж с някоя известна марка парфюм, чийто аромат е свеж и изчистен. Такива са ароматите с цитрусови плодове и водните, които се асоциират със свеж морски бриз.

.