Как да изглеждате луксозно без много пари

Здрава чанта и подходящи за нея дамски обувки на платформа ще свършат чудесна работа в този случай. Ако се грижите за бюджета си отговорно, ще заложите на качествени чанта и обувки. Качествената чанта си струва инвестицията. Потърсете един с класически дизайн в неутрален цвят. Опитайте структурирана чанта с дръжка за офиса и чанта за кръста за уикенда. След като си купите чантата на мечтите, поддържайте я чиста и лъскава.

За удобство през деня изберете дамски обувки на платформа. Те ще увеличат ръста и елегнатността, но ще се чувствате с тях много по-удобно, отколкото с обикновени обувки с токчета.

Добавете свеж аромат. Не е пълен един тоалет без луксозен аромат. Намерете аромат, който обичате, и го нанесете върху кожата си (никога не по дрехите или косата си) на основните точки на пулса.

Носете тежки аксесоари. Евтините бижута са крайната импулсна покупка, а когато бъде избрана и оформена с мисъл, тя може да възвиси всякакво облекло. Изберете прозрачни кристали вместу пластмасови камъни и предпочетете по-тъмните метали вместо прекалено лъскавите.

Избягвайте земните цветове. Земните тонове могат да изглеждат мрачни и скучни. За по-луксозен изглед изпълнете гардероба си с живи цветове и пастели. Що се отнася до модели и щампи, леопардовите петна са класика.

Не прекалявайте с грима, но и липсата на грим не е добър знак. Използвайте леки сенки, спирала за мигли, руж и леко червило в подходящ нюанс и лицето ви ще грийне.

Да не забравяме и маникюра. Не си позволявайте да излизате от дома си с повреден лак. По-добре да сте без него.

Екстравагантните модели дрехи не са за предпочитане. Не навсякъде са подходящи и приети. Заложете на семпъл сет от дънки и кожено яке или пола и кожено яке. Няма начин да не одобрят визията ви. Винаги трябва да сте спретнати и чисти и в никакъв случай с липсващо копче или скъсан ръб на дреха.