Безплатни съветиЗа дома

Как да се отървете от боклуците в гаража си – топ 15 идеи

Гаражът е мястото, където често съхраняваме вещи, които не използваме и такива, които често не можем да съберем никъде другаде в къщата.

В резултат на това, гаражът може да стане място за съхранение на боклуци и ненужни вещи, които заемат много пространство и затрудняват достъпа и придвижването вътре. В тази статия ще ви представим топ 15 идеи, които ще ви помогнат да се отървете от боклуците в гаража си. Започнете с Почистване на гаражи София.

1. Изхвърлете ненужните вещи

Най-лесният начин да се отървете от боклуците в гаража си е да изхвърлите ненужните вещи. Прегледайте изключително всичко, което имате в гаража и изхвърлете това, което не използвате повече или никога не сте използвали.

2. Продайте ненужните вещи

Ако имате ненужни вещи, които все още са в добро състояние, може да ги продадете. Използвайте интернет или обявление в местния вестник, за да продадете тези вещи и да почистите гаража си.

3. Дарете ненужните вещи

Ако не може да продадете ненужните си вещи, то може да ги дарите за благотворителност или на приятели. Това е добър начин да помогнете на хората в нужда и да се отървете от боклуците в гаража си.

4. Използвайте стелажи

Стелажите са отличен начин да съхранявате вещи в гаража си. Използвайте ги, за да запазите кутии, инструменти и други вещи, които заемат много място.

5. Използвайте кутии за съхранение

Кутиите за настаняване са отличен начин да организирате гаража си. Използвайте ги, за да съхраните малки вещи, като болтове, гайки и други малки части.

6. Използвайте куки за съхранение на инструменти

Куки за съхранение на инструменти са отличени да съхраните инструментите си на място, където може да ги видите и да ги достигнете лесно.

7. Използвайте висящи рафтове

Висящите рафтове са отличен начин да организирате гаража си. Използвайте ги, за да запазите кутии, инструменти и други неща, които заемат много място.

8. Използвайте магнитни ленти за съхранение на инструменти

Магнитните ленти са начин да съхранявате инструментите си на място, където да ги видите и да ги достигнете лесно.

9. Използвайте кутии за съхранение на колела

Колелата заема много място в гаража. Използвайте кутии за съхранение на колела, за да ги запазите на място, където не заема много място.

10. Използвайте кутии за съхранение на спортни снабдения

Спортното снарежение заема много място в гаража. Използвайте кутии за съхранение на спортни снабдения, за да запазите на място, където не отнемат ценно място.

11. Използвайте кутии за съхранение на дрехи

Ако съхранявате дрехи в гаража, използвайте кутии за съхранение на дрехи, за да ги съхранявате на място, където не заема много място.

12. Използвайте рафтове за съхранение на гуми

Гумите заемат много място в гаража. Използвайте рафтове за съхранение на гуми, за да ги запазите на място, където не отнемат такова място.

13. Използвайте кутии за съхранение на храна за домашни любимци

Ако имате домашни любимци и съхранявате храната им в гаража, използвайте кутии за съхранение на храна за домашни любимци, за да ги съхранявате на място, където не заема много място.

14. Използвайте кутии за съхранение на градински инструменти

Градинските инструменти заемат много място в гаража. Използвайте кутии за съхранение на градински инструменти, за да ги отделите на място, където не отнемат пространство.

15. Използвайте кутии за съхранение на декорации за коледа

Декорациите за коледа заемат много място по тавани, мазета и дори в гаража. Използвайте кутии за съхранение на коледните декорации. Така ще ги съхраните на подходящ територия.

В заключение, изчистването на гаража ви може да бъде трудна задача, но с тези 15 идеи, ще може да се отворите от боклуците и да организирате гаража практично и полезно. Уверете се, че организацията на гаража ще ви помогне да направите това, което търсите, когато ви е необходимо.

Източник: ЕВРО.ЦЕНТЪР