Как да съчетаем облеклото през есента

дамска модаЕсента навява носталгия по отминалия топъл сезон, но с възможностите на модата, това бързо може да бъде преодоляно. Преобразете гардероба си, като добавите красиви и многообразни аксесоари. Повече от тях може да поръчате и от онлайн магазин за дрехи втора употреба. Ето и някои допълнения, които ще превърнат и най-обикновената и скучна дреха в съвършена модна арена:

В какво да инвестираме за есента – аксесоарите са лесен и безопасен начин за влизане в крак с тенденциите за есенни облекла. Изборът им в това отношение е свързан с шапки, шалове, чанти, диадеми, колани и дори бижута. Колкото до цветовете се съчетават с облекло, а вариантите му са много – неутрални, ярки, пастелни. Всичко зависи от личните предпочитания и желание за излъчване.

Колани – от най-финия и тънък колан, до дебелият и увит около кръста. Сега може да импровизирате с облеклата, както за офиса, така и за парти или романтична вечер. Като водещо правило през есента е коланът да бъде от кожа, а колкото е по-изчистен моделът, толкова по-добре. С него може да хвърлите неочакван акцент върху всяка скучна дреха. По отношение на цветовете, черният е универсален и лесно се комбинира с всеки тоалет. Остава да изберете и дрехи според случая.

Ръкавици – в есента те са повече от необходими и предлагат практично надграждане  на всяко облекло. С тях може да финализирате цялостния избор на тоалет и връхна с дреха или умело да акцентирате на допълненията. В миналото ръкавиците били носени от аристократките. Те са елегантни, независими и внасят известна доза магия на всяка дамска дреха. Може да изберете ръкавици в къси модели или по-дълги до лактите. Общото усещане, което създават е като излято от готически роман. Не пренебрегвайте и елементите по тях. Красивите дамски ръкавици могат да са украсени с камъни, дантела, пух и всичко това да подхожда с всяка поовехтяла одежда или дрехи втора ръка.

Шапка и шал – направете ги част от стила си през есента. Голямо предимство е, че не само ще красят визията ви, но и ще предпазват от хладното време