Кои според нас са най-добрите флорални парфюми за жените?

 

3NinaRicciL’ExtaseCaressedeRoses EDP

Уникален дамски парфюм, който съчетава в себе си чувствени цветни ухания. Този парфюм е известен с аромата си на най-харесваното женско цвете, това е розата. Жените автоматично правят асоциация на розата с любовта. Подарявайки този парфюм на вашата любима жена, със своето неповторимо ухание на роза като главен аромат в неговата есенция, вие със сигурност ще разтопите нейното сърце. Капка от този елексир се равнява на огромен букет от червени рози.

GivenchyPlayForHer 2014 EDP

Този дамски парфюм съчетава в себе си аромати на цветя от ориента. Цветето, чиито ухание се усеща най-силно в неговата ароматна фараона есенция е орхидеята. От идеята има ухание подобно на ванилия, което е много сладко и човек се чувства подсъзнателно добре от него. Особено ако често страдате от мигрена, главоболие или пък сте напрегнати в ежедневието си. Ако искате ефекта да е още по-голям, когато купувате този парфюм и разчитате на неговия аромат на орхидея, спокойно можете да поставите и самото цвете някъде из вашия дом. Тази комбинация от цветето и прекрасния аромат на парфюма ще помогне още повече за вашето добро състояние, ще има отпускащ ефект след напрегнатото ежедневие, след тежкия работен ден.

BottegaVenetaKnot EDP

Това е дамски парфюм с успокояващ ефект, който ухае на лавандула. Неговото ухание помага да се чувствате много по-спокойни, към външния свят и към вас самите. В неговите Океания се долавят цитрусови нотки, бяла роза и божур. Това ухание навява спомен за средиземноморски цъфнали градини.

CacharelNoa EDT

Уханието на този парфюм за дами напомня за дървесен мускус. Неговият чувствен аромат ще събуди жената във вас. Цветето, което се усеща най-добре в този и момина сълза. Неговият деликатен аромат ще ви донесе положителни чувства и спомени.

 

Източник: Онлайн магазин парфюми – meluxe.eu