Къща в Драгалевци – един столичен квартал с чар Консултантите на Unique Estates Ви предлагат…

Къща в Драгалевци това не е залък за всеки! Защо? Драгалевци е най-скъпият, най-желаният и най-реномиран столичен квартал – от поредицата Витошки квартали. Въпреки днешният му модерен и съвременен облик, квартала и преди е бил най-престижната вилна зона на заможните столичани. Всичко започва от едно малко селце, което е приютявало Апостола в миналото и е давало подслон на любимата му девойка според легендите – Драга. По-късно в годините Драгалевци значително се оформя, като престижно място за живот. Тук се намират имотите в столицата и страната въобще с най-висока парична стойност, които предлагат незаменими удобства. Като локация квартала се разполага близо до Бояна на една страна и близо до Симеоново от друга. Бързият достъп до новият околовръстен път му два славата на квартал с идеална инфраструктура, а в него се намират редица реномирани обществени и частни детски заведения и училища. Няма, как да не сте чували за Драгалевски манастир, за лифта тук, който отвежда столичани до пистите на Витоша и за прекрасния манастир Света Богородица. С две думи – идеалната топ локация за богатите столичани и не само е къща в Драгалевци! Ето и кой може да ви я предложи…

Къща в Драгалевци от Unique Estates и възможностите за избор на www.ues.bg

За разлика от Княжево, Бояна и Симеоново – Драгалевци е обособена вилна зона – квартал с днешна дата на столицата от най-висока класа. В миналото тук вили за почивка са притежавали едни от емблематичните имена в България. Това е факт и днес. Района е застроен предимно с просторни Вилни къщи, еднофамилни хотели, жилищни сгради и луксозни почивни домове. Не липсват и комплекси от затворен тип предлагащи луксозни и модерни просторни апартаменти. Средата за живот тук е спокойна, движите се главно сред високопоставени обществени личности и ако сте такава няма опасност от натрапници и папараци, които постоянно да ви тормозят.

Всяка вила и къща тук са гарантирано охранявани, чрез съвременни електронни системи за достъп, контрол и видеонаблюдение. Навсякъде, където погледнеш е зелено, красиво и свежо. През зимата можете да покарате ски, сякаш сте в Алпите, а лятото да се насладите на прохладните вечери из Витошкия парк. Къща в Драгалевци селектирана от Unique Estates ще ви предложи прекрасна гледка, сигурност, комфорт, индивидуален почерк и изискана среда за живот. Потърсете ги още днес на сайта им www.ues.bg и вижте разнообразието от предложения за къща в Драгалевци по ваш вкус!