Мода и офис: 6 основни тенденции в стил на бизнес от 2017 година

ofis-modaМногобройни проучвания и изследвания многократно потвърждават , колко е важно да изглеждат добре в офиса. Облеклото и визията ви засягатне само отношението на колегите, но и клиенти, бизнес партньори и евентуално израстване в йерархията!

На работното място е важно да изглеждате умерено модерни, да не наричате облеклото си облекло и в същото време да се чувствате комфортно. Не е лесна задача, съгласни ли сте?

Решихме да ви помогнем и подчертахме 6 основни тенденции в офис модата за 2017 г.!

Тайната е в избора на цветове – разбира се , ако решите да облечете розова блуза сини грах и червено-зелено раирани панталони , това ще ви напомни за характера на отминало време.

Но ако вашето облекло съчетава само два или три прости цвята например, черно, бяло и сиво или бежово), тогава може да избегнете прекалено психеделичното изображение. Предложения комбинация от различни варианти, отпечатъци, ивици: https://fashioncolors.bg/dreha/damski-drehi/дамско-бяло-памучно-яке-primavera.

Експериментирайте с пропорции

За , класическият костюм е добре, но е време да го надстроите малко. Опитайте да играете с пропорции, нека блейзърът да бъде удължен и по-скоро като леко палто или с асиметрични ръбове.

Друг вариант е да запазите стила на бизнес жена, но да внесете в него стил – необичайно. Класическите панталони или молив са добри и разнообразни , но ще бъде много по-интересно да погледнете необичайни детайли.

Не забравяйте за важните нюанси: цветът на едно нещо в този случай трябва да бъде колкото е възможно по-нисък и не провокативен, като материал, например , тъмно сиво фина вълна.

Без значение, лятото или зимата навън белият цвят изглежда луксозен през всеки сезон и в почти всяка ситуация. Така и в бизнес стилът не е изключение. Ако не сте готови за него не забравяйте , най-добрите комбинации с него.

Не се страхувайте да бъдете ярки

Друг често срещан проблем на модата в офиса е съчетанието черно и сиво в изключителен мащаб. Но с това изкушение си заслужава внимателно и постоянно да се борите. Не се страхувайте да бъдете ярки! Най-важното е  яркостта да е добавен в обхвата на: пъстри цветове и лъскави щампи, цвят люляк за сатенена рокля, тигрово, за парти в стила на 80-те години.