Модни чанти от ярки неонови цветове до класика

Има ли момиче, което да не се прехласва по модния аксесоар – дамските чанти? Ако се сещате дори за едно такова, ние ще ви уверим, че грешите. Тази година модните дизайнери изненадаха с още по-зашеметяващи модели. Сред тях може да откриете от модни чанти от ярки неонови цветове до класика. Модели има за всеки вкус, стил и предпочитания.

Модни чанти от Zoe-top

Неоновите цветове, през 2020 г., отново са на върха на популярността. Тази тенденция е била използвана в творения от модни дизайнери още в минали години. Създателите на модната индустрия са боядисали чантите и в най-ярките нюанси.

Така Майкъл Корс и Валентино избраха невероятно популярния цвят на фуксия и неузрял лимон, докато Шарлът Олимпия разработи своя полупрозрачен мини версия в богат ултрамаринов оттенък.

Цветни комбинации от модни чанти

За тези, които не искат да се отдалечат от класиката, но също така искат да добавят малко яркост към имиджа си, някои Модни къщи са създали чанти с традиционна форма, чийто материал е в два или три цвята, хармониращи помежду си.

Цветни дамски чанти

Calvin Klein и Christian Louboutin са избрали за своите аксесоари комбинация от ярко червено, черно и бледо розово, създавайки много хармонична картина в тандем. Дамските чанти на Prada 2020 са в бял и черешов цвят, докато чантата Reed Krakoff е изработена в наситено черно и зелено.

Най-модерните дамски чанти

Преди чантите тип портмоне, носени главни в китката на едната ръка са изключителен аксесоар за вечерта. Днес, те твърдо затвърдиха позициите си в ежедневната мода. Основната разлика е увеличения размер, минимум бляскав декор и максимум простота.

Модели чанти 2020 г

Мека розова чанта за Аня Хиндмарх е аксесоар със светло син цвят, под формата на плик, който хармонично се вписва в ежедневен стил. Този модел може да е идеален вариант за през деня. Майкъл Корс също представи отличен вариант, като разработи украсен с малки шипове във всички цветове, от кафяво до алено. Моделите на Проенца Шулер (Proenza Schouler) зарадваха почитателките с малък класически тъмносини версии, украсени с малка метална плочка, върху закопчалката.

Материал и текстура на модни чанти

Материалът, от който се правят модните чанти, също е много разнообразен. Особено внимание трябва да се обърне на издълбаните чанти от Стюарт Вайцман. Те са първата марка аксесоари, които разработиха моделите така, че, върху цялата повърхност на кожата да минава тънка грациозна нишка. Брандът Louis Wuitton представя модел с форма на торба, изработена от пластмаса, благодарение на къдравите си дупки, наподобяващи връв чанта.

Малка чанта от Fendi е бродирана с маса малки мъниста, които придават на аксесоара много текстуриран и оригинален вид. Класическата чанта от Givenchy е изработена от естествена алигаторна кожа, с всичките си уникални релефи. Много представителна и стилна опция!

В заключение:

И накрая. Когато избирате модна чанта, не забравяйте, че на първо място, тя трябва хармонично да се впише във вашия образ, а не да избухне от голямата картина крещящо. Ако решите да купите модел, който е прекалено ярък, тогава не забравяйте да го допълни със същите аксесоари за цвят или текстура, било то гривна или колан.