Подарък за абитуриентски бал на момче

Какъв подарък да изберем за завършване на училище

музикален  Парфюм – малко деликатна територия. Всеки има уникален вкус, а аромата стои различно върху кожата на всеки. Затова трябва внимателно да изберете аромата, а най-добре да бъде нещо унисекс. Консултирайте се с продавачите в парфюмериите, те ще ви информират за най-харесваните мъжки аромати.

Бижу – необходимо е да проучите, питайте или наблюдавайте абитуриента, дали изобщо носи бижута. Някои момчета харесват гривни, пръстени и верижки, някои носят и обеца. Ако и във вашия случай е така, отбележете какво харесва и какъв стил е. Най-често става дума за кожени бижута или дървени, както и такива с метални елементи.

Часовник – колкото и поверия да има, часовникът си остава много подходящ подарък за абитуриент и не само.

 Колан – хубав колан от естествена кожа и с ефектна тока.

Портфейл – кожен портфейл, задължително с пари вътре, винаги се подарява така, за да е пълен непрекъснато.

Химикал – луксозен комплект с гравирани неговите инициали или пък някакво послание.
Шеговито послание – може да вземете от многобройните плочки с различни закачливи послания. Разбира се, трябва да сте сигурни в чувството за хумор на получателя, иначе рискувате вашият дар да го обиди.

Музикален подарък – особено подходящ избор за зрелостник, който желае да продължи своето образование в музикалната сфера. Музикален инструмент или пък ваучер за някой курс (съответно трябва да знаете на какъв инструмент иска да свири).

Пари – финикийските знаци са един от най-универсалните, желани и харесвани подаръци. Едва ли има нещо по-подходящо за всеки, най-вече за младеж, който тепърва навлиза в живота.
Има много дискусии и всеки има свое мнение по въпроса, дали парите са подарък и дали няма да обидите получателя. Всъщност, според нас няма такъв риск. Каквато и пробойна в бюджета си да запуши с тази сума, все ще е от полза.
Иначе какъв е смисълът да разполага са парфюм за 100 лв., който не харесва, а всъщност да се нуждае от нещо друго.
Подарявайки му пари, разбира се в хубав плик и с картичка, вие му давате възможност да оползотвори сумата по свое усмотрение. Не рискувате да остане разочарован или вашият подарък да хваща прах в някой шкаф.

Ако все още се колебаете какво да подарите на абитуриента, говорете с неговите родители или направо с него.
Когато става дума за роднина, повечето гости избират да съчетаят подаръка си – или събират парите на едно място или му купуват нещо скъпо и хубаво.