Разнообразното приложение на навеси от поликарбонат


Всяка година се увеличава направата на навеси от поликарбонат. Това се дължи на основните свойства на поликарбоната. Той задържа ултравиолетовите лъчи, а пропуска само инфрачервения и видимия спектър на светлината. Благодарение на добрата прозрачност, той осигурява добро дневно осветление.

Поликарбонатът е синтетичен полимер с достатъчно добри експлоатационни качества, лек, устойчив на резките температурни промени и атмосферното влияние. Тези характеристики определят неговото масово използване в различни конструкции. За пример можем да посочим отопляеми оранжерии, парници, различни конструкции за автомобили, над входове, козирки, зимни градини, беседки и много други.

Навесите от поликарбонат са сигурна защита на всяко имущество и превозни средства, намиращи се под тях, от дъжд и сняг, от слънчевите лъчи, от падачщи клони и листа, и от различни отпадъци, разнасяни от вятъра. Поради леката си конструкция, те са предпочитани за изграждане на гараж, навес за селскостопанска реколта, или друга селскостопанска постройка на вилното място. Бетоновите плочи, сложното и трудно строителство от бетон, тухли отстъпи място на олекотените, но стабилни конструкции от поликарбонат.

Навесите от поликарбонат са естетични и могат да бъдат в хармония с общия облик на ландшафта или архитектурната постройка. Освен това могат да бъдат украса за градината. Красива беседка от ковано желязо и поликарбонат е мечта на много собственици. Красиво изглежда и козирката от поликарбонат над входа, както и навеса над верандата. Всички тези конструкции са много устойчиви и трайни, с дълъг срок на ползване. Те не заемат много място в двора или градината, а предават уют и служат практично.

Навесите от поликарбонат заемат значителна част от пазара на металоконструкциите. Тези конструкции в градска среда могат да се ползват за закрити пазари, автоспирки, гаражи за таксита, открити летни заведения. Могат да се видят и над входа на изходите на метрото, на входовете на подлези, разни търговски павилиони. В селските райони и вилните зони навесите от поликарбонат също намират своето приложение. Те са сигурна защита за селскостопанската техника, оранжерии, над веранди и басейни.

Много фирми са специализирани в производството на навеси от полипропилен. Те могат да ви предложат точно модела, който вие необходими и да ви го поставят на желаното място. От вас се иска само да направите поръчката и да дочакате доставката.