Проверени билки за отслабване

Голяма част от съвременните продукти за отслабване са създадени на базата или на основата на активни билки за отслабване. В природата срещаме много от този вид поради простата причина, че в голяма част от билките се съдържат агенти, които действат положително на метаболизма, като го засилват и поддържат функциите му изрядно. Ето защо, решихме, днес, да ви представим нашия кратък, но полезен списък с всички проверени билки за отслабване, за които е доказано или сигурно, че намаляват излишните килограми и водят до по-бързо горене на мазнини.

  1. Гръмотрън

Основното му действие е диуретично, което го превръща в уникално средство срещу задържането на вода. Същевременно, гръмотронът е една от най-силните женски женски билки за отслабване поради простата причина, че е враг номер едно на целулита сред този вид растения.

  1. Жълт кантарион

Чаят му е богат на мощни антиоксиданти, а те изхвърлят свободните радикали, допринасящи за ефекта йо-йо при рязкото отслабване. Разбира се, ако искате да постигнете наистина видими резултати с жълт кантарион, трябва да заложите на продължителната и честа консумация на жълт кантарион.

  1. Мащерка

Силното й действие върху целия стомашен тракт, както и славата й на растение с огромен газогонен ефект, превръщат мащерката е една от най-достъпните, евтини и полезни билки за отслабване. Приемайте мащерката не само като отвара и под формата на чай, но и като подправка в любимите си диетични ястия.

  1. Черна боровинка

Сама по себе си тя е смятана за растението на дългия живот, като в същото време черната боровинка подсилва имунитета и премахва токсините от черния дроб. С това си общо действие върху цялостното здраве черната боровинка е идеална добавка към новия ви хранителен режим за отслабване. Информация за това може да откриете на Bulgarherbs.bg