Разумно и практично решение-детски дрехи комплекти

drehiДетските сетове от дрешки са едно доста разумно, спестяващо излишни разходи решение. В Рая Тойс можете да намерите богато разнообразие от модели и цени детски дрехи комплекти . Комплектите могат да бъдат за момичета и за момчета. Изборът е изпъстрен с различни цветови гами, щампи и материи. Асортиментът включва комплекти от гащеризон и шапка, шапка и ръкавици, боди с ританки, туника с клин и т.н. Всичко съобразено с удобството на вашето дете.

Защо не трябва да харчим прекалено много за детски дрехи

Когато става дума за децата му, всеки родител иска най-доброто в най-големи количества. Дрешките обаче са голямо перо в семейният бюджет, което може да бъде насочено и в друга посока.

  • Децата растат много бързо 

Още от новородени децата биват заливани от купища дрехи, които не могат да износят. Причината е в това, че растежа в първите години е силно развит. Всеки месец размера се променя, което води до необходимостта от нови детски дрехи. Предишните биват обличани броени пъти.

  • Близките постоянно подаряват

През първите години от живота на малчуганите преобладаващите подаръци са дрешки. Няма семейство което да не получава такива от роднини и приятели. Те са най-лесният избор, когато става въпрос за децата.

Комплектите с детски дрехи ли са най-доброто решение

Комплектите детски дрехи, могат да бъдат определени, като изключително добър избор. Те съчетават няколко части от облеклото на децата. Благодарение на тях не се налага да съставяте сложни схеми, свързани с това, материите подхождат ли си и коя част, какъв цвят трябва да бъде. Цените на сетовете биват по-ниски от тези на отделните части, което ги прави още по-атрактивни.

Как да подберем най-добрите за бебето-съвети от Rayatoys

При избора на дрешки комфорта е най-важен. Какво ще бъде удобно и безопасно за бебето. 

  • Желанието на родителите за интересни и по-оригинални дизайни трябва да бъде подтискано, защото новородените често повръщат. Опростените модели правят преобличането лесно.  
  • Липсата на малки лесно падащи елементи на дрешката е задължителна. Има опасност детето да погълне декорацията.
  • Преобличането на бебето през първите месеци е доста неудобно. Това прави комплектите с копчета отстрани на яката най-добрия избор. 
  • Съобразяването със сезона е ключово. То помага за избора на материи за да не се запарва нежната бебешка кожа.
  • Ако дрешката която купувате е за подарък, насочете се към по-голям размер. Това гарантира, че ще бъде облечена.
  • Съобразете се сезона,защото ако не сте избрали точния размер, то трябва да внимавате, колко дълго ще се облича.  

В Rayatoys ще намерите богат асортимент от комплекти за малките съкровища. Посетете магазините ни още днес!