Съвети за макси дрехи

На кое да кажете „да“ при избора на макси дрехи

Жени пазаруват макси дрехиНа първо място ще кажем, че повечето хора не обръщат внимание на теглото ви, а на начина, по който го носите.

С други думи, носете подходящите дрехи и със самочувствие, само тогава ще се радвате на своите прелести пълноценно.

Разбира се, дамите с нормално тегло не е от чак толкова голямо значение какво ще носят, обличайки дори клин и дълъг потник, те просто изглеждат „неглиже“.

Ако това нещо бъде направено от по-пищна дама, ще излезе, че тя няма вкус, защото така показва излишните си килограми.

За да не попадате в тази графа, вижте нашите съвети.

Височината

Ако сте по-ниска – избирайте дрехи с изчистен цвят или пък дребни шарки. В случай че сте висока, може да си позволите по-едри елементи върху плата.

Обувките

За по-закръглените дами не се препоръчват обувки на много тънък ток. Това допълнително подчертава фигурата и я прави несъразмерна. Подходящи са обувки с дебел ток, пък бил той и по-висок от обичайното.

Панталонът

Слим моделите са изключително неподходящи. Не се изненадвайте, че не ги намирате сред другите макси дрехи. Тъй като се стесняват от коляното до глезена, те подчертават бедрата и ханша, правейки ги да изглеждат много по-обемни, отколкото всъщност са.

Цветовете

Много хора, не само дамите с макси размери, избират тъмните цветове. Те имат способността да правят фигурата по-слаба и не акцентират особено върху формите.

Нашият съвет при избора на макси дрехи, е да не залагате само на черното. Комбинирайте го със свежи и ярки цветове, и ще се изненадате колко добре се отразяват на визията ви.

Материите

Не се препоръчват лъскави материи или кожени дрехи. Те създават измамно усещане за голям обем.Силно еластичните дрехи, например изработени от спандекс, са подходящи за спортуване и почивка, но не и за разходка в града, да не говорим за работното място.

Силно прилепващите материи, подчертаващи всяка гънка и форма, не се препоръчват за макси дамите.

Това са някои основни правила, които ще направят вашите макси дрехи, отличен избор и ще бъдете винаги стилни.