Тя носи официални обувки? Какво говори това за нея?

Дамски спортни обувки
Дамски спортни обувки

Обувките могат да издадат много за характера на един човек. Ако при жените е по-трудно да определим какъв е характера на притежателката да речем на дамски боти или на момиче, което предпочита в по голямата част от живота си да ходи със спортни обувки, то при мъжете е малко по-лесно да кажем кой какъв е според вида обувки. От части това се дължи и на факта, че видовете мъжки обувки са доста по-малко от различните видове дамски обувки.

Замисляли ли сте се какво всъщност означава мъжът да носи официални обувки и те винаги да са перфектно лъснати? Вероятно такъв човек има прилични доходи, работи на място на което се изисква да бъде с костюм. Такъв мъж може да бъде перфекционист, но такива обувки могат да говорят и за това, че той поставя на първо място работата си, а също така и за това, че той може да бъде егоцентричен. Понякога старанието му неговите официални обувки и външен вид да са по-добри от вашите дамски обувки например мъже да се окаже доста дразнещо.

В същото време ако попаднете на мъж с гуменки от плат, то трябва да сте сигурни, че такъв човек ще постави вас и нуждите ви на първо място. Но не се заблуждавайте, мъж, който носи гуменки ви казва „аз нямам нито една стотинка, но не ми дреме”. Това в определен момент може също да се окаже проблем.

Ако попаднете на мъж, който носи зимни обувки, груби обувки за планина, то имайте предвид, че такъв човек е по-склонен да прекарва свободното си време в планината, а не край моловете и модерните заведения. Такъв човек е авантюрист. Въпреки, че не се облича модерно, то вероятно той има добра физика. Въпроса с физиката стои по подобен начин и при мъжете, които носят спортни обувки или маратонки. Те вероятно имат отношение към спорта, респективно и добра физика.