Три често срещани грешки при избора на дрехи

 

дамска модаМного често дамите посещават голям брой модни магазини и купуват огромен брой качествени дрехи, но не улавят погледи на възхищение в минувачите. Каква е тайната? Събрахме за вас три често срещани заблуди, които не трябва да се правят от дамите.

 

  1. 1. Облеклото не трябва да скрива недостатъците и да подчертава достойнството на фигурата. Съществуват няколко вида женски фигури: пясъчен часовник, ябълка, круша, обърнат триъгълник и правоъгълник. За да се информирате как правилно да изберете дрехи за всеки от тези типове са написани много статии, но въпреки това, жените продължават да правят много грешки. Това се случва, тъй като дамите понякога забравят за тези принципи и си купуват тоалети, които не отговарят на тяхната форма на тялото. При избора на дрехи, ние трябва да помним, че всяко нещо цели да скрие недостатъците и да подчертае достойнствата. Например, жени с тесни бедра по-добре да избират пола с А-силует, тъй като тя добавя желаната ширина, но за дамите с величествени форми, такъв модел не винаги е подходящ.

 

  1. Не е задължително облеклото да е съобразено с възрастта. Всяка жена иска да изглежда млада и красива завинаги. Но понякога, в опит да удължат младостта си, някои дами избират дрехи, които не подхождат на възрастта им. Не е необходимо да носят тениски с анимационни герои или панделки, ако отдавна са след тридесетте години, защото така ще изглеждат много абсурдно. Всяка възраст изисква различен тип дрехи и това трябва да се помни винаги.

 

  1. Облеклото не е необходимо да е правилния размер. За съжаление, много жени не го спазват. Не забравяйте приказката за Пепеляшка: и другите две сестри опитват, но обувката не е техния размера и щастието не идва при тях. Вие няма да стенете по-слаби, ако носите 50-ти размер и облечете рокля 44-ти. Напротив. Такова нещо ще подчертае всички недостатъци и ще загрози вашата фигура.

Източник: http://www.zoebg.com/drehi/