Удобствата на модерните офиси в центъра на София.

Удобствата на модерните офиси в центъра на столицата са несъмнени и неоспорвани. Съвременни монолитни офис сгради от висок клас, се предоставят на бизнес клиентите в района.

Фасадите комбинация на алполик, стъкло и алуминий са изчистени и стилни. Категорията на тези офис сгради е висока и те се разпределят обикновено във височина с налични подземни етажи предназначени за паркинг пространства. Двойният под, окачените тавани и наличието на простор и естествена дневна светлина, спомагат работния процес на фирмите работещи в тези сгради. Връзката на модерните офиси с околната инфраструктура е много добра. Тя се постига с наличието на множество изходи и обикновено ъгловото разположение на сградите. Така те обхващат възлови изходи и топлата им връзка с транспортните линии от рода на метрото и градския транспорт, са обхванати максимално.

Характерно е безгредовото изграждане на етажите с цел свободното разпределение на пространствата на офисите от отворен тип.

Модерните офиси, са с изградена европейска инсталационна система. Тя дава възможност за електронно управление на осветлението, климатичната система и вентилация в сградите, електронно отчитане на потреблението на вода, ток и отопление от страна на клиентите.

Централизирана и ефикасна пожаро- охранителна система и охранителна такава. Обзавеждането е с мебелировка от най-висок клас офис техника и модули за свободно разполагане. На разположение на работещите в модерните офиси в центъра на София са банкови клонове, пощенски услуги, заведения за хранене от ресторантски тип или такива за бързо хранене.

Кафета, лоби барове, панорамни конферентни зали за бизнес срещи и дори фитнес пространства за отмора след работния ден. Съвременното бизнес общество изисква именно сгради от такъв висок клас, разполагащи с удобствата на технологиите и организацията на социални дейности, спомагащи разширените връзки между фирмите. Общуването и правенето на бизнес в центъра на София, придоби нови измерения, които фирмите работещи в района наложиха с времето. Ефективност, удобство и максимален контрол – това предлагат модерните офиси в центъра на столицата ни.