Фибите – хит завладяващ сърцата през 2019

hairclip8
През 2018 определено шалчетата за коса бяха най-горещият тренд. Тази година фибите, така познати от 90-те, се завърнаха с пълна сила и оглавяват класациите за модни аксесоари за коса!

Като деца постоянно ни слагаха най-различни и шарени фиби с панделки, пеперудки и всевъзможни камъчета, само и само да не ни влиза коса в очите! Кой да повярва, че след толкова време отново ще ги видим в пълния си блясък!

От най-големите имена в модата като Gucci и Alexander Wang до Instagram блогърите – този тренд е завладя сърцата на всички! Сред първите имена, които наложиха отново този аксесоар са Кендал и Бела Хадид.

Може да срещнете всякакви цветове, форми и вариации на фибите – с перли, камъчета, букви, принтове и т.н. Хубавото, е че така лесно може да разнообразите вашата прическа и да съчетаете според визията – дали сте на разходка в парка, или отивате на парти!

Разбира се, за да не изглеждате нелепо, трябва да знаете как да ги носите! Ето затова сме ви подготвили  няколко снимки с различни начини, по които да направите „уау“ прическа с помощтта на фиби! Без значение дали сте блондинка, брюнетка или с коса с цветни кичури, ефекта ще поразителен. Веднага ще забележите промяната в огледалото и в погледите на околните.

Особено актуално е използването на фиби върху коса на вълни, захваната от едната страна с красивите бижута. Те допълват по неповторим начин и косата, прибрана на кок. Можете да ги наредите една до друга или да ги застъпите, зависи кой модел сте избрали.

Изобщо вариантите са много. Не се страхувайте да експериментирате с цветове, форми и брой фиби на косата. Както и да направите своята комбинация, най-вероятно няма да сгрешите. Със сигурност закачливата комбинация от свежа прическа и фиби в косата, ще ви направи да изглеждате още по-секси и привлекателна.

В сайта на SugarBae може да разгледате няколко страхотни и модерни предложения. Ние смятаме, че фибите са хит през 2019! А вие?

hairclip1

hairclip2

hairclip3

hairclip11