4 идеи за боядисване след ремонт на банята

remontСред най-честите видове ремонти в дома, които се случват на годишна база в България е типа ремонт в банята. Казваме тип ремонт, защото в банята често има най-различни ремонти, които са предимно козметични и се налагат след малка повреда в помещението. Когато обаче се прави цялостен ремонт едно от най-важните решения е за цвета, който ще изберете в помещението. Ето 4 идеи за цвят в банята, който можете да нанесете чрез майсторска бояджийска намеса.

Макар че в банята има предимно подове и стени облепени в плочки, все пак има и стени, които трябва да се изберат да бъдат боядисани в подходящия цвят, за да може в интериора да се настани търсената хармония. Там където няма керамично покритие е задължително да се боядиса стената, в цвят който напълно хармонира с цялостното пространство.

Първата идея в традиционна и се свързва с боядисването на свободните стени в бял цвят. Той ще придаде нужната свежест и ще позволи на контрастиращите цветове в банята да изпъкнати да се съревновават. Можете да използвате бял водоустойчив латекс.

Втората идея в свързана с тъмно син цвят в банята. Това е решение за свободна стена в банята, която да се боядиса в долната си половина в синьо, в тъмно синьо, за да придадете една дълбочина в интериорното пространство. Това е решение за хора, които обичат драматичните намеси в интериора и цвят, който да съчетаят с други сини детайли в банята.

Кремав цвят, светло бежово – прекрасно продължение на бежови плочки в банята. Когато след ремонт изберете този вид цветова текстура, това е гаранцията, че ще получите един внушение за по-нежен интериор, който ще донесе страхотен релакс за сетивата.

Фино черно в банята. Може да ви прозвучи еретично, но всъщност е страхотно решение, когато имате повече пространство в банята, намеса на естествена светлина и други тъмни мебели и облицовки.

Направете качествен ремонт в банята, за да може да получите осните за последваща намеса, която ще ви донесе красота, стил и естетика, с нови модерни цветови решения.