4 хранителни добавки за здраве – как се приемат?

Поради повишен интерес към четири вида добавки с много ползи за здравето, ще опишем техния начин на прием. Добавките са: Детоксант – против паразити. Кардио Тоник – против проблеми с високото кръвно. Простекс – за мъже с простатит. Фреш фиит – спрей за премахване на гъбички.

Използваме условно наименованието добавка, защото всяка една от изброените може да бъде част от програмата за лечение на даден проблем. Например ако имате заболяване свързано с паразити, за да ги изведете от тялото си, можете да използвате Detoxant/Детоксант. В една опаковка има 30 хапчета под формата на капсули. Дневната доза е по една капсула сутрин и вечер, като приемът трябва да става поне половин част преди или след хранене.

Добавката Cardio Tonic / Кардио Тоник, по своята същност течен екстракт от растителни продукти, е най-добре да се пие разтворена във вода – като в чаша от 150 милилитра се разбърква една чаена лъжичка. Редовната доза е една, отново сутрин или вечер, преди или след хранене, с 30 минути разлика. Може да се използва при остри състояния и като добавка за лечителски курс, който да свали кръвното налягане в нормални граници.

За мъжете имащи проблемни състояния с простатата си, сексуалния живот и самочувствието, предлагаме Prostex/Простекс. Отново става дума за екстракт от 5 много специални билки, типични за България. Специалистите предписват тинктурата за лечителен режим в рамките на един месец. Всеки ден по веднъж, желателно след хранене, разтваряте половин лъжичка от препарата в чиста топла вода.

Завършваме със специалния Fresh Feet / Фреш фиит, само че това не е добавка, а спрей, който се напръсква директно върху кожата на краката хванала неприятни гъбички. Много лесно ще ги разпознаете по миризмата, белият цвят на кожата на краката, сърбежът е неприятен, дори има и пукнатини на деликатни места по ходилото. Спреят е направен от четири компонента с ефективно действие срещу най-остри състояния на кожата по краката. Когато откриете проблема, започнете лечение.