5 женски аксесоара, които всички мъже на мират за секси

aksesoariЕдва ли на света съществува жена, която да не се съгласи с твърдението ни, че един аутфит никога не е цялостно завършен, ако към него не е добавена умерена доза аксесоари и грим, тъй като се създава визуалната илюзия и усещане, че нещо липсва, нещо не е на мястото си. Това е все едно да си сложиш спирала само на едното око или обеца само на едно от ушите. И тъй като представителките на нежния пол много често споделят, че един от най-трудните им избори, свързани с модата, определено е точно какъв аксесоар да изберат в конкретния ден, когато ще имат среща. За да бъдем максимално полезни за тях, сме решили да ви представим кратко дефиле на топ пет женски аксесоара, които със сигурност всички мъже намират за сексапилни.

Добрите стари класически високи ръкавици до лакътя са били на мода още през шейсетте и седемдесетте години на миналия век. Интересното тук е, че тази тенденция и до ден днешен продължава да бъде част от гардеробите на голяма част от дамите по света. Тези ръкавици се смятат от представителите на силния пол за изключително грациозни, женствени и елегантни.

Обувки

Един от аксесоарите, който мъжете забелязват още от пръв поглед, а и ако са съчетани с изискано облекло и привлекателна външна визия се превръщат в основен елемент от цялостната визия при дамите. Има безброй модели стилни обувки на висок и нисък ток или на платформи, но е важно правилно да бъдат комбинирани с останалите елементи от гардероба на дамите

Обеци

Дългите висящи обеци също са особено красив и женствен аксесоар, който е почти задължителен в гардероба на всяка уважаваща себе си дама. Без значение дали са естествени или изкуствени, максимално изчистени или целите в големи камъни, те са идеалният завършек на една стилна и официална рокля.

Кожени изделия

Според проведени анкетни проучвания сред случайно подбрана група мъже, те намират за страшно секси аксесоарите, изработени от кожа. Освен на тях, кожата е любим материал и на почти всички световно признати модни дизайнери, тъй като тя създава контраст между нежност и грубоват вид, което от своя страна трудно би се постигнало с друг тип материя. Така че дами, смело залагайте на кожени гривни, колиета и обици.

Косата

Със сигурност сте забелязали една много нашумяла напоследък тенденция при косите, а именно диадемите и лентите, израбоени от изкуствени цветя. Те са много любими на всички дами, а и на мъжете също, защото носят със себе си деликатна доза младост и невинност, но същевременно и женственост плюс красота.

Чанти

Ако вие, скъпи жени се колебаете дали да вземете със себе си малка или обемиста чанта, то непременно заложете на малките чанти, защото мъжете признават, че не долюбват особено огромните и тежки торби, наподобяващи пазарска чанта. Намират ги за груби и не особено женствени.