Играчка за порастнало момче (или за баща му)

igrachkaВ днешно време децата са изключително презадоволени, имат огромно количество играчки, коя от коя по-скъпи и в същото време по-некачествени. Китайската индустрия бълва нескончаем набор от всякакви принадлежности, които родителите постоянно купуват в желанието си да задоволят капризите на децата.

В тази трудна за ориентация джунгла от възможности за подаръци на деца, наскоро се появи интересно предложение, което освен че развива конструкторските умения на момчетата, дава шанс на децата да разберат принципите на работа на различни машини и механизми.

Става въпрос за механичните 3D пъзели на украинската фирма UGEARS, които могат да бъдат намерени на българския пазар в онлайн магазина domo-tex.com. За разлика от други подобни предложения, механичните пъзели на UGEARS са изключително качествено изработени от подходящи материали и с грижливо премислен дизайн. Във всеки от продаваните модели си личи желанието на конструкторите да пресъздадат максимално точно и подробно оригиналът – вече има налични модели на трамвай, локомотив, вагон, сейф, а в момента се разработват и други прототипи. В описанието към всеки комплект е описано от колко части се състои, а компонентите са придружени от детайлно снимково описание за сглобяване на модела.

Ако вече сме привлекли вниманието ви към механичните 3D пъзели, трябва да имате предвид, че моделите са сравнително сложни за сглобяване и не биха били подходящи за деца под 11-12 години. Но в същото време, дори и вашето момче да е под тази възраст, а вие сте любител на подобни изграчки за сглобяване, бихте могли да прекарате няколко незабравими часа със сина си, сглобявайки заедно някой от по-лесните модели. Ако пък имате момиче, то сглобяемият пъзел „Театър“ със сигурност би допаднал на повечето момиченца, които обичат представленията и забавленията.